Keizersgracht 618 | 1017 ER Amsterdam | 020-6235439 | Open Di t/m Vr van 10:00 - 17:00 | Za van 10:00 - 16:00

Toga Reparatie

Toga Onderhoud en Toga reparatie

Zelfs bij het zorgvuldig gebruik moet een toga met enige regelmaat gereinigd worden. Een stelregel hierbij is dat als de bef vuil is, de toga dat ook is, maar bij de toga is dit nauwelijks zichtbaar.

Tijdig en regelmatig onderhoud zal uw toga alleen maar ten goede komen.
Een toga van de Togamaker gaat, mits goed onderhouden, een heel werkzaam leven mee. Daarom bieden wij een uitgebreide onderhoudsservice. Dit varieert van eenvoudig stomen en kleine reparaties tot een volledige opknapbeurt. Iedere toga wordt separaat beoordeeld en op basis van die beoordeling ontvangt u van ons een prijsopgave voor de benodigde werkzaamheden. Alle toga’s die wij ter beoordeling aangeboden krijgen, worden eerst professioneel gereinigd.

Naast de toga’s kunt u bij ons ook terecht voor reparaties van uw toga en losse onderdelen, zoals befjes (zowel knoop als strik), knoopjes, etc.

Is uw toga toe aan een schoonmaak- of opknapbeurt, dan kunt u hiervoor bij ons vanzelfsprekend terecht.

Het is ook mogelijk om in de voering van de toga uw naam te laten borduren. Indien u daarbij ook een titel wilt vermelden, houdt u dan rekening met wat is voorgeschreven in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Klik hier voor de prijslijst van onze onderhoudswerkzaamheden.